15:54

Вирощування тепличних овочів - майбутнє вітчизняного агробізнесу

ВИРОЩУВАННЯ тепличних овочів - МАЙБУТНЄ ВІТЧИЗНЯНОГО АГРОБІЗНЕСУ

За овочевими культурами, вирощеними мотоблоком на критих грядках - сьогодення і майбутнє світового сільського господарства. Уже зараз несезонні свіжі овочі та зеленню культури значно підскочили в ціні, хоча і складають значну частину споживчого ринку.

 

Приватні господарства орієнтують бізнес в тепличних умовах в першу чергу на вирощування овочів і зелені. Це обумовлено стабільним попитом на цю продукцію особливо в міжсезоння не тільки серед роздрібних покупців, але і оптових скупників продукції. Також, нескладний процес догляду і не примхливість самих рослин, наприклад тих же помідорів, огірків або салату, роблять їх відмінним товаром для багатьох сільських господарств. Агротехніка за вигідною ціною: https://motokosmos.com.ua/minitraktory

 

Зламати ситуацію можна лише створивши ідеальні умови для тепличних ферм на державному рівні. А поки у вас є всі шанси зайняти свою нішу в цьому вельми прибутковому і нерозкрученість в наших широтах занятті. Уявіть на хвилину, що ви фермер і можете інвестувати у власну теплицю.

 

РОЗБИРАЄМОСЯ: ЩО ТАК ЯК?

По-перше, визначаємося з вибором найбільш вигідних для обробітку овочів. Серед таких агрономи виділяють:

Томати і баклажани;

Огірки;

Болгарський і гострий перці;

Гарбузове культури - кабачки, патисони, цукіні;

Листовий салат, редис, рання капуста;

Зелень, часник і пряні трави.

 

По-друге, вибираємо укриття для грядок. Теплиці потрібно влаштовувати досить просторими і світлими для нормального росту врожаю. Тут можливі 2 варіанти:

Літні неопалювані парники. Підходять для різних типів розсади, продовжуючи вегетацію ранніх овочів аж до осені.

Зимові теплиці з електричним підігрівом. Дозволяють обробляти самі теплолюбні культури компактним мототрактором круглий рік.

 

І, нарешті, забезпечуємо правильний режим температури і вологості, а також грамотне сусідство. Особливо це актуально взимку через підвищену сухості. Грунт під овочами потрібно постійно розпушувати навісним обладнанням і удобрювати мульчею або органікою.

 

ВИГОДИ ТЕПЛИЧНОГО БІЗНЕСУ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ СЕРЕДНЬОЇ РУКИ

Як бачите, вирощувати городні культури в тепличних умовах не так вже й складно. Невеликий стартовий капітал, мотоблок або трактор і трохи терпіння - і ви власник прибуткового бізнес-проекту. Ваша сім'я зможе насолоджуватися екологічно чистими овочами з грядки круглий рік.

| Добавил: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close