16:04

Що таке квест кімната

Отже, ваші друзі говорять про кімнати для втечі, і ви дивуєтеся, що в світі вони є і яка велика справа в них? Не хвилюйтеся, ми отримали тут відповіді.

 

Ви і ваша команда збираєтеся в тематичній кімнаті і будете мати одну годину, щоб завершити свою місію і "втекти" з кімнати. Успішний біг вимагатиме від вас знайти приховані підказки і вирішити складні головоломки по всій кімнаті. Тому подивіться під килим або просійте книги на полицях, і придивіться до цих картин на стіні.

 

Ви можете знайти ряд цифр, необхідних для блокування коду або гарного старомодного ключа для замка. Скрізь, де ви подивитеся, це потенційний ключ, щоб вийти з кімнати евакуації або загадки, що чекає на розв'язання. Але поспішайте, годинник починає тикати в момент, коли ви входите в кімнату втечі!

 

Перемогти приміщення для втечі потрібна робота в команді, швидкість, творчість і терпіння. Кімнати Квест ідеально підходять для сімейного відпочинку, корпоративного командоутворення або просто весело провести час з друзями. Втеча кімнати дивовижний досвід поділитися з людьми, як ви працюєте разом, щоб виявити ключі, щоб вийти з кімнати евакуації, тріщини головоломки, і досягти своєї кінцевої мети (рішення кімнати втечі).

 

Навіть якщо ви насправді не вийдете з кімнати, вся команда отримає вибух і зробить спогади, які ви будете розділяти довгий час. Приємно привести велику групу до гри на втечу, але ви також можете чудово провести час! Ви можете бути поміщені в будь-яке місце виходу гри з незнайомцями, які швидко стануть товаришами по команді. Деякі люди навіть знайомиться з незнайомими людьми в приміщеннях для втечі!

 

Що робить найкращі ігри втечі настільки популярними? Кімнати квест - це абсолютно новий спосіб перегляду розповіді. Об'єднуючи соціальну діяльність з інтерактивними пригодами та складними головоломками, втікачі ігрові гравці занурюються в зовсім інший світ з сюжетними лініями, які нагадують голлівудські блокбастери. Не дивно, що вони так захоплюються.

 

Перш ніж почати грати, у вас буде можливість обрати одну з багатьох місій.Кожна кімната втечі має свою унікальну місію. Ви можете вибрати власне пригода, вибравши місію, яку ви хочете кинути виклик собі для завершення. Можливо, ви намагаєтеся викрасти частину безцінного мистецтва з музею, або планувати втечу з в'язниці, або намагатися відремонтувати космічний корабель на Марсі.

 

Після того, як ви ввійдете до кімнати евакуації, ви негайно перенесуться в інший світ, оскільки ваше оточення відповідає темі вашої місії. Можливо, ви опинитеся в фантастичній художній галереї або за гратами у вашій тюремній камері або в командному модулі космічного корабля з високотехнологічними екранами та елементами управління. Ці захоплюючі світи допоможуть вам відчути, що насправді ви живете з історією своєї місії.

 

Після того, як ви потрапите в ігрову кімнату для втечі, ваш ігровий посібник, член персоналу кімнати, що допоможе вам у всьому ігровому процесі, переконається, що ви зрозуміли, що таке кімната для бігу, правила та відповіді на будь-які початкові питання. Потім ви побачите відео, яке повністю пояснює вашу місію. Коли відео закінчується, ваш таймер починає відлік часу! З цього моменту ви будете безпосередньо взаємодіяти з об'єктами та реквізитом у кімнаті, щоб розкрити всі підказки, щоб вийти з кімнати для бігу, яку ви можете знайти.

 

Не хвилюйтеся, ви не залишитеся зовсім самотніми в кімнаті евакуації! Вам і вашій команді буде допомагати ваша місія за допомогою ігрового посібника, який буде контролювати вашу гру через камери та мікрофони в кімнаті. Якщо ви хочете використовувати один з трьох підказок, ваш ігровий посібник - це той, хто дасть її вам. Ваш посібник з ігор також може подарувати кілька додаткових порад для того, щоб уникнути кімнати протягом усього пригоди.

 

Джерело: Квест Рівне

| Добавил: Admin | Теги: Що таке квест кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close