11:03

Короткий огляд можливостей середньостатистичного мототрактору

Невеликий огляд технічних характеристик середньостатистичних мототракторів, їх різновиди, переваги спец обладнання та недоліки.

 

Короткий огляд можливостей середньостатистичного мототрактору

Сільськогосподарська діяльність є не тільки додатковим ресурсом вирощування різних культур, але також і хорошим інструментом для заробітку. В даному випадку актуальною стає автоматизація робочих процесів, що допомагає не тільки виконати певний обсяг роботи набагато швидше, але і збільшити рентабельність. Основним обладнання малих та великих господарств є сучасна мінітехніка і навесні механізми. Із вибором можна ознайомитись на сайті http://agrotechnika.com.ua/mototractory.

 

Різновиди мототракторів

Сьогодні мототрактори користуються величезним попитом, що обумовлено їх прийнятною ціною.

Мототрактор являє собою конструкцію з застосуванням запасних частин від мотоблока. Розрізняють моделі з причіпним вузлом і гідравлікою та без неї.

Відмінні характеристики:

  • чотириколісна основа;

  • одноциліндровий мотор;

  • кріплення навісної системи;

  • сидіння для водія.

Найвідоміші трактори випускаються компаніями Зубр, Скаут, Файтер та ін.

 

Мотоблоки створюють високий рівень комфорту і виконують такі універсальні завдання, як переміщення вантажів, прибирання та ін. Агрегати дуже затребувані у невеликих фермерських підприємствах, моделі з потужним мотором користуються великим попитом у комунальних служб.

 

Сучасні моделі оснащуються спеціальними датчиками, які показують експлуатацію механізму. Мототрактори китайських брендів забезпечують зручність, практичність і легкість роботи.

 

Переваги моторакторів

Якщо ви маєте намір у найближчому майбутньому придбати мототрактор, подумайте про вибір навісної техніки до агрегату. Так ви зможете значно розширити базові можливості і отримати в результаті багатофункціональну техніку для господарських і комунальних робіт.

 

Переваги обладнання:

  1. Вартість. Оптимальне рішення для більшості фермерів та господарів, які не можуть придбати міні трактор.

  2. Доступна ціна навісного обладнання. Додаткову конструкцію можна приєднати до фронтальної або задньої частини.

  3. Невибагливість в обслуговуванні. Запасні деталі представлені величезним асортиментом за розумними цінами.

  4. Практичність експлуатації. У мототрактора є сидіння, що дарує комфорт та полегшує роботу. Такий агрегат відрізняється прекрасною маневреністю і не потребує багато місця.

 

Однак не потрібно прирівнювати мототрактор до мінітрактора. По суті це такий же мотоблок, але більш вдосконалений. Якщо вам необхідно обробляти ділянку до 1 гектару, тоді це ідеальний для вас варіант.

| Добавил: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close