09:08

Експертна оцінка квартири в Україні

Експертна оцінка квартири є справою потрібною і вигідною. Власник такого майна завжди може зорієнтуватися по приблизні вартості свого житла, використовуючи підручні джерела, в тому числі мережу інтернет. А от визначити із абсолютною точністю може тільки експерт.

 

Ви визначили ринкову вартість свого майна і скажете її в суді в усній формі? Чи при укладенні договору купівлі-продажу скажете вартість свого майна? Ну це не серйозно. Ми з Вами дорослі люди і розуміємо, що тільки сертифікований експерт може виготовляти звіт про експертну оцінку квартири. І тільки реальний документ, що має підкріплення печаткою і підписом, а додатково ще й має копії всіх сертифікатів, може мати юридичну вагу. Тільки такий висновок і документ може мати перевагу в суді чи банку, тільки із звітом Ви можете вирішити різноманітні задачі щодо вашого житла.

Чи впливає на вартість квартири ремонт?

Перейдемо до визначення ринкової вартості квартири оценка-киев.укр. Експертна оцінка нерухомості завжди враховує внутрішній стан приміщень. Важливо не тільки те, чи проведено ремонт. Важливо також і те, якого він типу: ремонтні роботи проведено із використанням дорогих матеріалів, просто косметичний ремонт або звичайний добрий «економний». Можливо квартира має тільки оздоблення «чорнового» характеру: поштукатурені стіни. Це все може впливати на вартість в розмірі від 5 до 30% від загальної ціни за квадратний метр.

Як вирахувати вартість ремонту квартири окремо?

Вартість ремонту вираховувати окремо дуже складно. Оціночна компанія Вам не допоможе. Вам потрібно звернутися до компанії, що проводить будівельно-технічні експертизи. Тут суто будівельний напрямок: потрібно визначити весь комплекс робіт, що вже був проведений. Потрібно порахувати витрачені матеріали і їхній тип. Потім скласти кошторис, в який буде входити весь комплекс робіт і витрат на них, а також враховуючи всю супутні витрати, що супроводжувалися при проведенні ремонтно-оздоблювальних робіт в квартирі.

 

Ще складніше вирахувати ремонт, якому вже три, п’ять або більше років. Тобто всі елементи зношуються і зменшуються в вартості. Але може впливати і економічний фактор: девальвація, інфляція та інше, що будуть впливати на кінцевий результат при розрахунках.

 

Радимо Вам також статтю http://www.khoriv.kiev.ua/otsenka-nedvyzhymosty-kyev-ukrayna/ за цим посиланням. Експертний центр "Хорив", що професійно займається аналізом та оцінкою житлової нерухомості, просто та зрозуміло описує всю суть визначення вартості ремонту.

| Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close